• Головна
  • Новини
  • 60 тонн алкоголю пішло не туди - впіймали посадовців ДФС Тернопільщини

05.09.2020, 12:23

60 тонн алкоголю пішло не туди - впіймали посадовців ДФС Тернопільщини

Група посадовців ДФС Тернопільщини підозрюється у розтраті вилученого майна.​​​​​​​ Серед підозрюваних керівник управління, начальники та заступники відділів, слідчий та інспектор.

Про це повідомив департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Оперативники управління стратегічних розслідувань Тернопільщини Нацполіції, слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області викрили злочинну групу посадових осіб обласного управління  ДФС, серед яких: керівник одного з управлінь, начальники та заступники відділів, слідчий та інспектор.

Підозрювані, зловживаючи службовим становищем, всупереч судовому рішенню про передачу на технологічну переробку вилучених в межах кримінальних проваджень фальсифікованих алкогольних напоїв та спирту спеціалізованому Держпідприємству, передали вказану 60 тонн продукції на знищення приватному підприємству.

Згідно з висновком економічної експертизи за технологічну переробку державний бюджет не до отримав  понад 120 тисяч гривень

У п’ятницю, 4 вересня, вісьмом посадовцям ДФС Тернопільщини правоохоронці повідомили про підозру за ч.3 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.2 ст.28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч.2 ст.382 (Невиконання судового рішення) Кримінального кодексу України.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: