03.12.2019, 14:11

30 обдарованих учнів Львова отримали премії по 10 тисяч

Сьогодні, 3 грудня, у стінах мерії відбулося вручення премій у рамках Програми підтримки обдарованої молоді м. Львова, яка діє вже третій рік.

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив премії у розмірі 10 тисяч гривень для 30 найкращих учнів.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

У 2017 році вперше запроваджено Програму підтримки обдарованої молоді, в рамках реалізації якої школярі міста мають можливість отримати премії в розмірі 10 тис. грн за відмінні результати на міжнародних та всеукраїнських інтелектуальних конкурсах та олімпіадах, завдяки активній громадській позиції тощо.

У цьому році до участі подався 51 претендент. За результатами оцінювання, переможцями стали 30 учасників, відповідно до визначеного рейтингу.

При визначенні переможців Керівна рада оцінювала претендентів на отримання одноразових премій Львівської міської ради обдарованій молоді м. Львова за такими критеріями: наявність нагород міжнародного рівня; наявність нагород всеукраїнського рівня; участь у міжнародних та всеукраїнських проектах, конференціях, конгресах, участь в онлайн-курсах, майстер-класах, тренінгах, підтверджених сертифікатом; участь у громадській та волонтерській діяльності; учнівському самоврядуванні; · оцінка рекомендації; оцінка мотиваційного листа.

«Ми вже третій рік поспіль у Львові реалізовуємо Програму підтримки обдарованої молоді. В рамках цієї програми найкращі учні нашого міста за свої перемоги в українських, міжнародних конкурсах, турнірах мають можливість отримати премію у розмірі 10 тис грн. Діти подавали документи, їх розглядала конкурсна комісія та на підставі певних критерій обирали найкращих. Сьогодні таку премію мають змогу отримати 30 найкращих учнів», — розповіла Зоряна Довганик, начальниця управління освіти Львівської міської ради.

За період 2017−2019 років премію Львівської міської ради здобули 76 школярів.

«Ця програма у нас триває від 2017 року. Ми маємо передбачено 30 премій по 10 тис грн для учнів чи випускників навчальних закладів, які здобули високі місця на всеукраїнських чи міжнародних турнірах, конкурсах, олімпіадах. Ми маємо сьогодні 30 найкращих дітей. Цікаво те, що збільшується кількість учнів, які долучаються до участі у програмі. Маємо сьогодні мовознавців, правників, знавців історії, фізиків, хіміків та математиків. Це вже третій рік поспіль ми вручаємо такі нагороди. Ця програма є на постійній основі, вона щорічна, ми вносимо зміни, коригуємо, але щороку сесія Львівської міської ради затверджує таку програму. Таку премію можна отримати один раз у два роки, а не щорічно», — додала Зоряна Довганик.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: