• Головна
  • Новини
  • 20 млрд грн податків сплатила Львівщина до державного бюджету

31.05.2021, 12:37

20 млрд грн податків сплатила Львівщина до державного бюджету

На сьогодні збільшення обсягів сплачених податків до держбюджету по Львівській області (порівняно з відповідним періодом торік) зросло на 45 % (для порівняння, по місцевому бюджету ріст становить 20%).

Про це повідомив департамент фінансів Львівської ОДА.

Як зазначають у департаменті фінансів Львівської ОДА, завдяки таким темпам у п’ятницю, 28 травня, Львівщина спрямувала державі від початку року понад 20 млрд грн податків. Торік такого обсягу було досягнуто лише 29 липня.

«Ми чітко бачимо, що економіка відновилася від того удару, якого зазнала під час ковіду. Ми набираємо добрі темпи. Всі без винятку галузі економіки показують добру динаміку. Ті тенденції, які бачимо за останні три-чотири місяці (особливо останні два місяці) дають нам оптимістичні перспективи говорити, що можемо досягнути всі планові показники в частині доходів як державного, обласного, так і всіх місцевих бюджетів ми виконаємо,  а всі видатки будуть також профінансовані в повному обсязі - на відміну від минулого року, коли певну частину коштів зарезервували на боротьбу з ковідом, внаслідок чого не профінансованими залишилися певні програмні проєкти. Від своєчасного та повного наповнення бюджету залежить виконання соціальних гарантій держави», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: