• Головна
  • Новини
  • 13,5 млрд грн перерахували до держбюджету великі платники податків Західного регіону 2021 р.

27.01.2022, 20:34

13,5 млрд грн перерахували до держбюджету великі платники податків Західного регіону 2021 р.

​​​​​​​У січні-грудні 2021 року великі платники податків, які обслуговуються в Західному міжрегіональному управлінні Державної податкової служби по роботі з великими платниками податків, перерахували до загального фонду Державного бюджету 13,5 млрд гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У розрізі основних податків до Держбюджету надійшло: податку на додану вартість – 7,5 млрд гривень. Так, платники податків забезпечили приріст надходжень в порівнянні з відповідним періодом 2020 року на суму 910 млн гривень.

Великий бізнес перерахував до Державного бюджету 3,7 млрд гривень податку на прибуток,  акцизного податку – 1,2 млрд гривень, військового збору – 518 млн гривень.

Щодо відрахувань на соціальні потреби населення, то з початку року великими підприємствами Західного регіону сплачено 6 мільярдів гривень.

«Сплата податків  - це інвестиція в добробут кожного з нас, запорука сильної держави», - зазначила начальниця Управління Ірина Короткова.

Нагадаємо, у Західному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків перебувають на обліку 150 платників  з одинадцяти областей України та м. Києва (Львівська, Івано-Франківська, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська)Великий платник податку -  юридична особа, дохід якої з усіх видів її діяльності перевищує 500 мільйонів гривень за чотири останні звітні періоди.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: