• Головна
  • Новини
  • 1,3 млрд грн "закопають" у місцеві дороги на Львівщині: хто проконтролює якість ремонту?

05.03.2021, 09:21

1,3 млрд грн "закопають" у місцеві дороги на Львівщині: хто проконтролює якість ремонту?

Учора, 4 березня, заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко зустрівся із представниками підрядних організацій, які відповідають за ремонт та будівництво автомобільних доріг в області.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Юрій Бучко наголосив, що погодні умови сприяють, щоб швидше розпочати ремонтну кампанію, а відтак доручив підрядникам до кінця тижня подати графіки старту робіт по кожному об’єкту.

“Першочергово наголошую на якості проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах відповідно до стандартів та технологій. Коли берете участь у тендерах аналізуйте, чи зможете належно виконати  роботи за цю суму.  За неякісну роботу ви особисто нестимете повну відповідальність, а процес ремонту буде проходити під контролем профільного департаменту. Ми будемо без попередження виїжджати, проводити лабораторні перевірки, залучати громадськість та представників ЗМІ. Не забувайте про правила безпеки для своїх співробітників, наявність спецодягу, сигналів, освітлення, щоб вони могли виконувати свою роботу без загрози для їхнього життя”, - зазначив заступник голови.

Зазначимо, з державного бюджету на ремонт автошляхів місцевого значення на Львівщині у 2021 році сумарно з перехідними коштами виділять 1, 1 млрд гривень.

“За кошти з держбюджету продовжимо капітальний ремонт доріг  Мшанець -Стрілки, Хильчиці – Ясенівці та моста на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. Також завершимо Ясенів – Золочів, Золочів – Красне, Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Сокаль – Стоянів, Турка – Лопушанка, Дрогобич – Довголука, Кологори – Лучани, Стрілки – Новий Кропивник. Окрім того, плануємо відремонтувати дорогу Садковичі – Чернихів, Загір’я – Суха Долина, Ясениця – Новий Кропивник", - наголосив Юрій Бучко.

Окрім того, відповідно до Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 – 2025 роки з обласного бюджету передбачили 200 мільйонів гривень.

Нагадаємо, торік на ремонт автомобільних доріг місцевого значення Львівщина отримала загальний фінансовий ресурс з обласного та державного бюджету у сумі понад 1,7 млрд гривень. За ці кошти відремонтували 250 кілометрів доріг, серед яких – Мшанець – Стрілки, Ясенів – Золочів, Східниця – Верхнє Синьовидне,  Боберка – Бориня, Славське – Хащованя, Турка – Східниця, Славське – Вигода. Також відновили 10 мостових переходів, наймасштабніший об’єкт – міст у Крушельниці.

Фото - На  дорозі Славське - Хащованя відновили ремонт двох мостів. Роботи виконує “Автомагістраль”

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: