• Головна
  • Новини
  • 12 борців Львівщини готуються до старту на міжнародному турнірі

20.02.2021, 08:37

12 борців Львівщини готуються до старту на міжнародному турнірі

У Києві на базі спортивного комплексу  «Атлет» у середу, 24 лютого, стартує міжнародний турнір United World Wrestling з вільної, жіночої та грекоримської боротьби, присвячений видатним українським борцям та тренерам.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Напередодні змагань у Конча-Заспі триває міжнародний тренувальний збір для борців з 12 країн: Азербайджану, Молдови, Румунії, Узбекистану, Туреччину, Болгарії, Литви, Норвегії, Швеції, Угорщини,  Білорусі та України.

«Цей турнір стане однією з найзнаковіших подій 2021 року в борцівському світі. Після тривалої перерви в змаганнях по всьому світу, саме ці змагання стануть трампліном, де команди з різних країн зможуть перевірити своїх найперспективніших борців. Оскільки Київський турнір є єдиним офіційним турніром United World Wrestling в лютому, то до столиці України з’їдеться рекордна кількість країн учасниць. Очікуються представники 35 країн світу з усіх континентів», – розповідають у національний асоціації спортивної боротьби.  

У складі національної збірної на змаганнях виступатимуть і 12 представників Львівщини. Це, зокрема, Олексій Доманицький, Юрій Ідзінський, Данило Стасюк, Євген Дубовий, Христина-Зоряна Демко, Олександра Хоменець, Оксана Чудик, Манола Скобельська, Оксана Лівач, Тетяна Кіт, Юлія Ткач та Алла Черкасова.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: