• Головна
  • Новини
  • "Президентські вибори для України – це можливість здобути державність", - Ярослав Качмарик

05.07.2018, 12:41

"Президентські вибори для України – це можливість здобути державність", - Ярослав Качмарик

У Львові депутати та експерти намагалися детальніше розповісти про маніпуляції на виборах.

Про важливість наступних виборів та політичні маніпуляції чинної влади розповів Ярослав Качмарик, депутат Львівської обласної ради від партії ВО “Батьківщина”. 

"Я впевнений, що для України наступні президентські вибори – це шлях до набуття державності реальної або її втрати. І тому важливість цих виборів є велика. Нинішня влада має можливість маніпулювати і маніпулює постійно. Зокрема, бачимо політичні маніпуляції на рівні Верховної ради. До прикладу, коли всі говорять, що треба зняти депутатську недоторканність. Президент ж каже, що знімемо аж з 2020 року. Це і є політична маніпуляція".

Депутат розповів і про сучасні маніпуляції. Не варто забувати про цифрові та інформаційні методи впливу на потенційних виборців.  

"Найбільші маніпуляції мають цифровий, інформаційний характер. До прикладу, коли люди отримують субвенційні кошти. 60% населення отримує субвенції, що є нечувано. А ці кошти переходять в НАК "Нафтогаз". Який з нічого став прибутковий. Ще один приклад – це розпіарені процеси дорожнього будівництва. Ми на Львівщині запланували 1,5 мільярда гривень на будівництво доріг за рахунок перевиконання індикативних показників митних надходжень. Держава дає певні повноваження в частині місцевого самоврядування, мляво дуже зараз оцінюється позитивно адміністративна реформа, формування ОТГ і в ці хвилі виборів, які дали негативний результат для партії влади. Бо можна вірити ЦВК, де є результати 6 хвиль з перемогою "Батьківщини".

Текст: WN

Фото: Прес-клуб

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: