• Головна
  • Новини
  • "Пішітє заєвлєніє і ідіте на х.р" - Фаріон цитує Порошенка

01.02.2019, 12:35

"Пішітє заєвлєніє і ідіте на х.р" - Фаріон цитує Порошенка

Бандерівка Ірина Фаріон прокоментувала у себе на сторінці два відео. На обох Порошенко розмовляє російсько, а на одному до того ж - брутально матюкається.   

Перше відео.

Ірина Фаріон: "Поширюю це спеціально для поета Калинця, який закликав КОШУЛИНСЬКОГО знятися на користь Порошенка. У цьому діялозі дуже поетична лексика. Вслухайтеся, поете, що став на службу до олігарха".

 

Друге відео.

Ірина Фаріон: "Гражданскіх отсєчь. Я должен ідті срєді ваєнних", - Порошенко… Головнокомандувач. Дає розпорядження мовою ворога і убивць. Ось він Пьотр у всій своїй підсвідомості і грі. Він справді вже давно ВІДСІК від себе свідомих українців, а священну війну перетворив у відстріл націоналістів та патріотів. Кожен, хто має намір віддати голос цій брехливій і підлій істоті, ВИСТРІЛИТЬ своїм бюлетенем у майбутнє своїх дітей та онуків. Звертаюся передусім цими словами до галичан: саме вони у своєму інфантильному, а часом і злобному опортунізмі є його виборцями. Саме сюди він їздить по голоси-постріли в СИЛЬНУ і НАЦІОНАЛІСТИЧНУ Україну. Вуха відкрийте. Очі розплющіть. І подивіться, кого ви привели до влади закривавленого 2014 року. Тоді ви йому віддали 75 відсотків голосів. Тоді було вбито 100 Героїв. Сьогодні 11 ТИСЯЧ".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: