18.07.2019, 16:30

Забудовник демонтував знамениту мозаїку з рибами

Знаменита мозаїка магазину «Океан» на вул. Володимира Великого зникла.

За словами міського голови Андрія Садового, компанія, яка будує на місці магазину “Океан”, брала офіційне зобов’язання зберегти мозаїку Володимира Патика. Зараз забудівельник запевняє, що лише демонтував її і планує повернути на місце на новозбудовану стіну.

«Перевіряємо інформацію. Скажу лише, що без відновлення мозаїки ніхто нічого там не збудує», - заявив мер.

Як повідомила прес-служба Львівсьокї міської ради, за дорученням міського голови Львова Інспекція держархбудконтролю м. Львова проведе позапланову перевірку об’єкту — будівлі колишнього магазину «Океан» на предмет дотримання містобудівного законодавства. В разі виявлення фактів порушення містобудівних умов та обмежень чи відхилень від проекту, місто вимагатиме анулювати дозвіл на початок виконання будівельних робіт, а також винесе припис про зупинення будівельних робіт.

 «Ми отримали доручення на проведення позапланової перевірки на предмет дотримання містобудівного законодавства. І в разі виявлення фактів порушення містобудівних умов та обмежень чи відхилень від проекту, порушників буде притягнуто до відповідальності. Зокрема, йдеться про накладення штрафу та анулювання дозволу про початок виконання будівельних робіт і винесення припису про зупинення будівельних робіт», — прокоментували в Інспекції держархбудконтролю м. Львова.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: