• Головна
  • Новини
  • За 6 місяців на Львівщині до місцевих бюджетів надійшло 8, 4 млрд грн, до державного - 16, 6 млрд грн

08.07.2019, 15:14

За 6 місяців на Львівщині до місцевих бюджетів надійшло 8, 4 млрд грн, до державного - 16, 6 млрд грн

За 6 місяців 2019 року до всіх рівнів бюджетів, в тому числі державного, Львівщина залучила  податків і зборів на суму 25 млрд грн. Про це сьогодні, 8 липня, під час апаратної наради під головуванням голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського, розповів заступник директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос.

Повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

«З них до місцевих бюджетів – 8, 4 млрд грн і до державного бюджету- 16, 6 млрд грн. З них митними органами мобілізовано 10 млрд грн, податковими – 6 млрд грн. За рахунок надходжень до державного бюджету повернуто до області трансферти  з державного бюджету на суму 9,1 млрд грн.

І разом з надходженнями до місцевих бюджетів фінансовий ресурс місцевих бюджетів становить 17, 5 млрд грн, з них бюджет міст і районів – 11,1 млрд грн, і обласний 6,4 млрд грн.

Якщо характеризувати структуру фінансового ресурсу місцевих бюджетів, то податки і платежі займають 8,4 млрд грн, що становить 120% до відповідного рівня минулого року і 107 % до плану . Також до місцевих бюджетів поступило дотації на суму 770 млн грн, субвенції – 8 млрд 315 грн»,- розповів Іван Нос.

Серед першочергових завдань фінансової сфери області Іван Нос виокремив покращення динаміки надходження податків і платежів, ліквідація дефіциту на зарплату в бюджетній сфері, формування фінансово спроможних об’єднаних громад та сприятливих показників міжбюджетних трансфертів з держбюджету у 2020 році.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: