• Головна
  • Новини
  • Вільям Тейлор зустрівся з головою Львівської ОДА: говорили про авіасполучення

15.08.2019, 14:59

Вільям Тейлор зустрівся з головою Львівської ОДА: говорили про авіасполучення

Сьогодні, 15 серпня, голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський провів робочу зустріч з Тимчасово повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором, повідомили у Львівській ОДА.

Відтак, Маркіян Мальський привітав Тимчасово повіреного на Львівщині, а також подякував Уряду США в його особі  за підтримку Української держави.

«Сполучені Штати Америки залишаються найбільшим партнером України. Дякуємо за допомогу Україні не лише у боротьбі з агресором, але й в провадженні  реформ», - наголосив очільник Львівщини.

Нагадаємо, що Вільям Тейлор  2006-2009 роках обіймав посаду Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні.

У межах зустрічі сторони обговорили питання налагодження прямого авіасполучення між містами США та Львовом.

«Нам приємно, що Ви бачите Сполучені Штати Америки одним з основних партнерів. Ваш успіх є надзвичайно важливим для нас. Ми допомагатимемо вашій країні і надалі задля того, щоб ви ставали сильнішими  не лише у боротьбі з агресором, але й для того, щоб ви ставали кращими. Ми вбачаємо Україну однією із складових національної безпеки США», - резюмував Вільям Тейлор.

Окрім того, пан Тейлор зазначив, що приємно здивований великою кількістю молодих людей, які працюють у державних органах влади.

Під час зустрічі голова Львівської ОДА ознайомив Голову Місії США в Україні з ходом реалізації реформ, зокрема реформи децентралізації на території Львівської області та наголосив, що докладатиме максимум зусиль для того, щоб вона успішно реалізовувалась і надалі, та приносила користь людям.

Додатково гостей ознайомили з інвестиційним потенціалом Львівщини.

Маркіян Мальський розповів гостям, що Львівщина  є центром української ІТ-індустрії. Відтак, у регіоні створені усі належні умови для її розвитку. На Львівщині розташовані офіси великих ІТ-компаній, а також розвинутий сектор аутсорсингу.

«Львівщина є відкритою для інвестицій. Ми хочемо продемонструвати нашим європейським та американським партнерам, що є безпечною областю для ведення бізнесу. Ми завжди будемо підтримувати і заохочувати інвесторів», - додав Маркіян Мальський.

Очільник Львівщини запросив представників Посольства США на ХІХ Міжнародний економічний форум, який відбудеться у Львові наприкінці жовтня.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: