• Головна
  • Новини
  • Весняний призов: Львівщина скерувала до війська 450 юнаків

21.05.2019, 15:43

Весняний призов: Львівщина скерувала до війська 450 юнаків

Понад 450 львівських юнаків одягнули солдатські однострої. Планове завдання з призову на строкову військову службу виконується згідно з встановленими з часовими термінами, розповів військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко.

За його словами, робота з призову ведеться планово – оповіщаються призовники, вони прибувають на дільниці, збірні пункти та відбуваються безпосередні відправки до війська.

"Хочу наголосити на тому, що на сьогоднішній день багато призовників приходять до районних військових комісаріатів, не чекаючи повістки. Тут хочу подякувати їхнім батькам за правильне патріотичне виховання своїх синів. Здебільшого юнаки хочуть служити в елітних військах. Тобто у десантно-штурмових військах, Національній Гвардії України та Державній прикордонній службі Україні. Одразу відповім, що набір в такі військові частини триває і досі – бажаючим потрібно звернутися до районного військового комісаріату", - зазначив він.

Призов на строкову військову службу триватиме до 30 червня. Загалом, понад 870 юнаків з Львівщини поповнять лави Збройних Сил України та інших військових формувань під час призовної кампанії «Весна-2019».

До речі, вже цієї суботи тисячі солдат, які були призвані на строкову службу, складатимуть Присягу на вірність українському народові в Навчальних центрах Збройний Сил України та інших військових формувань.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: