18.06.2019, 14:07

Вбивця завдав жертві 40 ударів ножем

На Львівщині затримали зловмисника, причетного до вбивства чоловіка. На тілі жертви було виявлено близько 40 ножових поранень та інші тілесні ушкодження, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Жидачівське відділення поліції 16 червня надійшло повідомлення від 32-річного жителя міста Ходорів про те, що його 57-річний батько, який проживає окремо, не виходить на зв’язок, а місцезнаходження його невідоме.

Правоохоронці під час пошуків чоловіка виявили його тіло з ознаками насильницької смерті, прикрите сухою травою, неподалік сараю на території сусіднього домогосподарства.

Працівники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції Львівщини та співробітники Жидачівського відділення поліції проведеними слідчо-оперативними заходами встановили, що до вчинення злочину причетний раніше судимий 43-річний житель Жидачівського району, який переховувався після скоєного.

Попередньо встановлено, що чоловіки розпивали спиртні напої і між ними виник конфлікт, під час якого гість заподіяв господарю оселі тілесні ушкодження.

Зараз зі зловмисником поліцейські проводять слідчі дії, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: