21.08.2019, 19:18

Українець віз із Польщі півкілограма кокаїну

На кордоні з Польщею прикордонники разом з співробітниками Служби безпеки України виявили в українця півкілограма наркотиків, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Цими вихідними на Львівщині, у пункті пропуску «Краківець» правоохоронці затримали українця, який намагався ввезти в Україну контрабандні наркотики.

За випереджувальною інформацією від співробітників Управління СБУ у Київській області прикордонники направили на додатковий огляд автомобіль марки Мітсубіші української реєстрації. За кермом транспортного засобу прямував до України наш 52-річний співвітчизник, мешканець Дніпропетровщини.

Під час огляду салону його автівки, за допомогою службового собаки в порожнинах панелі приладів за автомагнітолою спільна оглядова група знайшла вакуумний пакунок з речовиною білого кольору. В ході проведеного експрес-аналізу було встановлено, що у пакунку наркотична речовина «кокаїн», загальною вагою 580 грам. 

Громадянина України було затримано, в його діях вбачаються ознаки вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: