13.06.2019, 08:58

У закинутій будівлі знайшли тіло чоловіка

У Львові на згарищі безгосподарської будівлі виявили тіло загиблого чоловіка, повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Сьогодні, 13 червня, о 01:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Львові на вул. Зелена. Пожежа виникла на першому поверсі чотирьохповерхової безгосподарської будівлі.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будівлі вибивався густий чорний дим.

Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

В одному з приміщень на дивані рятувальники виявили тіло чоловічої статі вже без ознак життя. Особа загиблого наразі встановлюється.

О 01:53 пожежу локалізували, та о 02:01 повністю ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м., пошкоджено стіни та стелю на площі 16 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: