09.10.2019, 20:36

У львівських ЖЕКах хочуть провести інвентаризацію

Триває процес реформування житлово-комунального господарства. З метою вдосконалення структури управління житловим господарством у Львові, підвищення ефективності обслуговування житлових будинків у місті, утворюється управлінська компанія. Також у всіх районах діятимуть її філії. Для цього проводиться процес припинення діяльності Львівських комунальних підприємств.

Про це йдеться на Інформаційному порталі депутатів Львівської міськради.

За словами заступника голови комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова Андрія Шевціва, потрібно заздалегідь подбати про всі нюанси реформування, щоб у подальшому філії могли нормально функціонувати.  

«Важливо, аби ліквідація підприємств і створення одного потужного, не нашкодило людині, яка отримує послугу. Є тенденція, що комунальні підприємства користуються популярністю і довірою у львів’ян, але  мешканці будинків уклали договір і якщо їм скажуть, що тепер ваше підприємство розміщено в іншому районі, то це може викликати незадоволення. Відтак, філії мають працювати злагоджено. Я подав ініціативу, щоб з метою комунікації створили мобільні додатки та належно працював сайт, гаряча лінія підприємства».   

Голова комісії Юлія Гвоздович також пропонує у зв’язку з тим, що ЛКП припиняють свою діяльність, приєднуючись до одного великого комунального підприємства, яке буде виконувати функції управлінської компанії, провести інвентаризацію всіх приміщень колишніх ЖЕКів.

«Після ретельного вивчення цього питання, потрібно по можливості  змінити цільове призначення тих приміщень, що пустують, щоб вони використовувались на користь громади.  Наприклад, колишнє ЛКП «За замком» на вул. Польовій, 29 А можна частково реорганізувати під громадський простір і проводити там заняття для дітей».

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: