09.07.2019, 09:14

У Львові «замінували» обласну лікарню і «Форум»

Протягом доби 8 липня надійшло 3 повідомлення про замінування об’єктів у Львові, повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Близько 14:40 на електронну пошту патрульної поліції Львівської області надійшло повідомлення про масове замінування об’єктів інфраструктури м. Львова. Повідомлення було зафіксовано, проводився моніторинг ситуації.

О 17:32 надійшло повідомлення про замінування обласної клінічної лікарні на вул. Чернігівська 7. Сили та засоби ЦЗ здійснили перевірку приміщень ОКЛ. Огляд розпочато о 20:15 та завершено 21:43,  евакуація не проводилася. Вибухових предметів та вибухових речовин не виявлено.

О 18:14 у Галицький ВП ГУНП у Львівській області надійшло повідомлення про те, що на електронну адресу ТЦ “Форум” (м. Львів, вул. Під Дубом 7Б), надійшло електронне повідомлення про замінування вищевказаного торгового центру.

Сили та засоби відповідно ЦЗ здійснили перевірку ТЦ “Форум”. З приміщень виведено близько 2 120 осіб, із них 320 чоловік обслуговуючого персоналу. Пошукові роботи завершено о 20.50, вибухового пристрою не виявлено.

У всіх випадках проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиву інформацію.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: