16.05.2019, 09:36

У Львові за один день «замінували» 28 об’єктів

Повідомлення про замінування 28 об’єктів у Львові виявились неправдивими. Правоохоронці обстежували приміщення та прилеглі території – вибухонебезпечних предметів не виявлено, повідомили у поліції Львівщини.

Два повідомлення про замінування 28 об’єктів у Львові надійшли на електронну пошту поліції сьогодні, 15 травня, о 9.31 та 9.50. У них йшлось про замінування тринадцяти будинків, семи медичних закладів, розташованих на вулицях Миколайчука, Огієнка, Пилипа Орлика, Пекарській, Стецька, Нєкрасова, проспекті Чорновола, міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, а також семи готелів, розташованих на вулицях Городоцькій, Тершаківців, Матейка, Яворівській, Поліщука, проспекті Чорновола та площі Князя Святослава.

За вказаними адресами працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб. Поліцейські обстежували будівлі та прилеглі території, також проводились евакуації. Вибухонебезпечних або підозрілих предметів не виявлено.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, встановлюються особи зловмисників, причетних до надання неправдивих повідомлень про замінування.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: