• Головна
  • Новини
  • У Львові визначили вулиці, де замінять мережі вуличного освітлення

17.10.2019, 09:55

У Львові визначили вулиці, де замінять мережі вуличного освітлення

Комунальне підприємство «Львівсвітло» визначило вулиці, на яких буде проведено заміну мереж вуличного освітлення.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Якість роботи вуличного освітлення у Львові будуть перевіряти постійно. Спільно з районними адміністраціями було проведено об’їзди вулиць міста ввечері, виявлені недоліки роботи вуличного освітлення «Львівсвітло» ліквідовує – замінено несправні лампи, також напрацьовано графік ремонтів самої мережі» , — повідомили в ЛКП «Львівсвітло».

У комунальному підприємстві «Львівсвітло» запевнили: «Всі центральні вулиці міста ми об’їхали. Де були аварії, їх усунули. Були обриви мереж через сильний вітер, всі ці лінії відновлено, освітлення є. Також проводимо заміну ламп».

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк зазначила: «Ми з головами районів провели інспекцію, виокремили два питання – заміну ламп, де вони не горять, і також вулиці, де необхідно проводити заміну мереж. Буде розроблено графіки об’їздів вулиць щодо перевірки роботи вуличного освітлення».

«У 2019 році облаштували освітлення на вулицях при в’їзді в місто, зокрема — на вулицях Шевченка, Кульпарківській, Стрийській, Городоцькій і  Личаківській. До кінця року планують освітити в’їзди в місто на ділянці вулиці Богдана Хмельницького», – поінформували також у міськраді.

Мешканців міста просять повідомляти про адреси, де неякісно працює величне освітлення, на «Гарячу лінію міста» за тел. 15−80.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: