20.06.2019, 18:41

У Львові відбудуться Ігри героїв

20 червня на пленарному засіданні сесії ЛМР затвердили програму з організації та проведення Ігор героїв. Змагання відбудуться в червні 2019-го року у Львові.

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

«Ігри героїв» - змагання з кросфіту, стронгмену, силового фітнесу і стрільби серед бійців з ампутаціями, пораненнями й іншими травмами.

Основною метою Програми є фінансова та організаційна підтримка проведення у червні Ігор героїв, популяризація та поширення спортивного руху серед молоді, психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація бійців, соціальна адаптація людей з інвалідністю у м. Львові із залученням широкої аудиторії учасників та глядачів. 

Як зазначила заступниця начальника управління молоді і спорту Ксенія Пилипів, за результатами змагань буде визначено претендентів на участь у міжнародних змаганнях «Ігор героїв», які пройдуть у Канаді.

За словами депутата Львівської міської ради Віталія Свінціцького, «Ігри героїв» - традиційне змагання для воїнів АТО. 

«Це дуже важливий захід для людей, які повернулись з пораненнями з війни. Вони демонструють свою силу духу і незламність. Це змагання  треба розглядати і в форматі спорту, бо перемагає найсильніший, і як важливу психологічну підтримку для воїнів. Адже участь беруть хлопці на візках, хто втратив на війні кінцівки. Вони показують високі результати, які мотивують ще й інших займатись спортом і виховувати в собі силу волі».

Виконавцями та організаторами програми є управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики та громадська організація інвалідів воїнів АТО “Пульс життя“. Головним розпорядником коштів - управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Переможці Ігор героїв будуть нагороджені кубками, медалями та дипломами.

До слова, у Львові змагання проводитимуться вдруге. Минулого року у львівських Іграх героїв взяли участь 16 ветеранів АТО, а також військовослужбовці Національної академії Сухопутних військ та 80-ї десантно-штурмової бригади.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: