• Головна
  • Новини
  • У Львові в будинку на вул. Хоткевича індивідуальний тепловий пункт роблять просто на гі...ні

14.06.2019, 22:56

У Львові в будинку на вул. Хоткевича індивідуальний тепловий пункт роблять просто на гі...ні

У Львові в будинку на вул. Хоткевича, 12 розрекламований міським головою Львова Андрієм Садовим індивідуальний тепловий пункт (ІТП, не конкретно цей, а як супер енергоефективна програма) роблять просто на гі...ні.

Про це повідомили мешканці будинку. Вони ж надали фото, що підтверджують це неподобство. 

Одразу нагадаємо, що у Сихівському районі за грантові кошти у багатьох будинках встановлюють ІТП. І от таке щастя випало багатостраждальному (без жодного перебільшення, але про це згодом) будинку на вул. Хоткевича, 12. Але от біда, у будинку довго і безнадійно каналізація стікає просто у підвал, і ЖЕК, а точніше, ЛКП "Житловик-С" (Шкоропад Степан Васильович) довго і безнадійно нічого з тим не роблять. Тепер от просто по гімні будуть робити стяжку під ІТП. "Хай би Садовий приїхав і прибрав то гімно, якщо його підлеглі не споможні. А то про ІТП є кому розказувати, а відремонтувати каналізацію - нікому", - кажуть знервовані мешканці.

 Тепер про багатостраждальність. Свого часу мешканці будинку номер 12 і частина мешканців суміжного будинку номер 14 змонтували власним коштом тепловий лічильник. Тепер на базі будинку номер 14 зробили ОСББ. Лічильники фізично були у їхньому підвалі. Отож, лічильники дістались будинку номер 14. Мешканцям 12-го обіцяли золоті гори. Досі чекають. Більше того, тепер вони платять взимку за тепло як ті, у кого нема теплового лічильника. Тобто дорого платять. Міська вдала в особі Садового людей банально надурила. 

Далі ще веселіше. Що мало б бути тепер. Спершу працівники ЛКП "Житловик-С" мали б відремонтувати каналізацію, почистити підвал, і потім підрядник мав би монтувати ІТП. Але ЛКП взагалі тепер начхати на будинок, бо він у стадії переходу до управляючої компанії. Замовником монтажу ІТП є "Львівтеплоенерго", підряд на монтаж виграла начебто якась прибалтійська фірма, а насправді все роблять якісь "ліві" бригади. І нема ради. Кожен робить своє. Садовий - піариться, мешканці - терплять, платять комірне і надлисають скарги, які, схоже, летять простов в космос, ЛКП б'є байдики, "Львівтеплоенерго" ділить гроші з підрядником, а "ліві" хлопці стелять стяжку по гімні.           

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: