• Головна
  • Новини
  • У Львові суд розглядатиме справу "короля злочинного світу"

20.01.2021, 22:11

У Львові суд розглядатиме справу "короля злочинного світу"

21 січня Львівський апеляційний суд розглядатиме справу грузинського «злодія в законі» Рамаза Цикорідзе, який намагається легалізуватись в Україні. Засідання розпочнеться о 16:00 год.

Про це пише Вголос.

Дозвіл на постійне перебування в нашій державі Цикорідзе отримав у 2016 році внаслідок визнання його опікуном над недієздатним мешканцем Львівщини.

Натомість 30 листопада 2020 р. Буський районний суд розглянув аргументи правоохоронних органів про те, що факт опікунства є фіктивним та встановлений з порушенням законодавства, а також задовільнив скаргу органу опіки та піклування щодо неналежного виконання Р. Цикорідзе опікунських обов’язків, позбавивши останнього статусу опікуна.

Таким чином, «злодій в законі» втратив підстави для подальшого перебування в Україні.

Незважаючи на це, Рамаз не покидає спроб залишитись в Україні, причому задіяв всі наявні зв’язки та важелі впливу.

Сподіваємось, що колегія суддів Савуляк Р.В., Мікуш Ю.Р., Приколота Т.І., які розглядатимуть апеляцію, підтримають суд першої інстанції та позицію правоохоронних органів. Також, їх рішення сприятиме процесу депортації «злодія в законі» з України та недопущення поширення злочинних традицій на теренах нашої держави.

Довідка.

Рамаз Цикорідзе відомий у статусі так званого «злодія в законі» на прізвисько «Рамаз Багдатський»/«Рамаз Кутаїський». Його також іменують «королем злочинного світу».

Загалом «українське досьє» кримінального авторитета містить близько десятьох спроб здійснення його примусової депортації на етнічну Батьківщину, а також до Туреччини. Однак з неймовірною впертістю кожного разу «Рамаз» знаходив можливості, аби повернутися.

Нагадаємо, що визнання в 2016 році «короля злочинного світу»  опікуном/піклувальником Володимира Сірого стало підставою для надання Рамазу Цикорідзе посвідки на постійне право проживання на території України, що слугувала своєрідною індульгенцією від намагань силовиків запроторити злодія в законі в пункт для нелегалів або домагатися його видворення за межі нашої держави/

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: