• Головна
  • Новини
  • У Львові на Пекарській облаштували громадський простір

11.09.2019, 23:09

У Львові на Пекарській облаштували громадський простір

На території Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Гжицького на вул. Пекарській, за кошт громадського бюджету Львова облаштовано новий спортивно-громадський простір. Бюджет – 499 940 грн, повідомили на Інформаційному порталі депутатів ЛМР.

Автор проекту Андрій Болкун розповідає, що раніше на цій території був розміщений старий спортивний майданчик, на який приходили займались студенти та місцеві мешканці.

«Це красиве місце посеред парку, зелена оаза в центрі міста.  Я подумав, чому б не покращити його? Тому написав проект на громадський бюджет, зібрав підписи містян, студенти підтримали. І практично за пів року виник новий комфортний майданчик. Тепер тут завжди людно, гуляють батьки з дітьми».

Зі слів автора проекту, для агітації він виготовив листівку, яку разом з однодумцями вони рознесли мешканцям та студентам. «Ми розповідали, що це буде гарний громадський простір, облаштована територія та прекрасне місце відпочинку для людей».   

Ректор університету Володимир Стибель переконаний, що проект став успішним завдячуючи взаємодії громади, університету та міської ради.

«Завдяки громадському проекту в центрі Львова на території ветеринарного університету маємо спортивний майданчик, розміщення якого фінансувалось з міського бюджету. Коли подавали заявку, було багато сумнівів – переможемо чи не переможемо, адже подавали свої проекти також багато шкіл. За кошти, виділені на реалізацію проекту, ми розробили технічну документацію, закупили спортивний інвентар, а також оплатили роботу підрядника».

Володимир Стибель зауважив, що тепер на цьому майданчику щодня займаються спортом студенти, дітки з ДНЗ, з найближчих шкіл приходять учні на урок фізкультури, відпочивають мешканці Личаківського району.

«Ми задоволені результатом, дякуємо, що міська рада й надалі реалізовує проекти громадського бюджету. Тож цього року хочемо продовжити нашу позитивну співпрацю і подати новий проект з очищення озера».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: