• Головна
  • Новини
  • У Львові депутати міськради проголосували за Метрополітен

11.07.2019, 21:32

У Львові депутати міськради проголосували за Метрополітен

На пленарному засіданні ЛМР депутати розглянули електронну петицію «Розморозити проект Львівського Метрополітену». Відповідну ухвалу підтримали 34 депутати. Про це повідомили на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський повідомив, що 14 травня 2019 року на порталі e-dem.in.ua – Єдина система місцевих петицій було зареєстровано електронну петицію під назвою «Розморозити проект Львівського Метрополітену». Автором петиції є Василь Лозовий. 14 червня 2019 року ця петиція набрала необхідних 500 голосів на підтримку.

Автор петиції Василь Лозовий виступив перед депутатами і представив свою позицію.  «Враховуючи той факт, що місто Львів перевантажене, а також затори та велику кількість громадського та приватного транспорту, пропоную розморозити проект Львівського Метрополітену для збереження архітектурного вигляду міста і для безпеки будівель, які занесені до спадщини ЮНЕСКО. Я пропоную проект метрополітену, який буде побудований не ближче одного кілометра в радіусі від Ратуші. На мою думку, цей проект має право на життя, і враховуючи сучасні технології, його буде набагато легше реалізувати, ніж 25 років тому. Пропоную розпочати роботи щодо проектування і хоча б із 2022 року почати будівництво», - зазначив у петиції Василь Лозовий.

Депутати доручили департаменту житлового господарства та інфраструктури до наступного пленарного засідання підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених електронною петицією.

Фото ілюстративне

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: