18.09.2019, 14:35

У Львівській міськраді створять ще одне управління

У Львівській міській раді пропонують реорганізувати управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики способом поділу на управління спорту та управління молодіжної політики департаменту гуманітарної політики.

Про це йдеться у проекті ухвали «Про внесення змін до ухвал  міської ради від 26.05.2016 №505 та від 14.07.2016  року № 777», повідомив Інформаційний портал депутатів Львівської  міської ради.

Під час засідання комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР  керівник управління молоді і спорту ЛМР Антон Нікулін зауважив, що йдеться про розмежування повноважень, адже спорт і молодь мають дещо різні функції.

«Згідно з проектом ухвали, ми матимемо два управління: спорту та молодіжної політики. У кожному управлінні передбачається по 12 вакансій. В управлінні спорту працюватиме три відділи: розвиток інфраструктури, масовий спорт і спорт вищих досягнень. За нашою інформацією, у профільному міністерстві також відбудеться реорганізація в плані розмежування повноважень».

На думку заступниці голови комісії Христини Паньків, таке рішення дозволить спрямувати більшу увагу на спорт, а в молодіжній політиці – на молодь.

«Дуже добре, що буде розмежування на спорт високих досягнень і фізичну культуру, адже опікуючись спортом високих досягнень, часто забуваємо про масовий спорт, про дітей. Крім цього, як тільки ми почали свою роботу в цій комісії, то пропонували надати управлінню молоді і спорту статус юридичної особи, адже це зменшує процедуру погодження».

За словами секретаря комісії Юлії Хомчин, кожне управління отримає повноваження  ініціювати, приймати рішення і нести за нього відповідальність. «Обидві команди, які утворяться, будуть запрофільовані під виконання своїх обов’язків.  І це матиме позитивні наслідки для спорту і молодіжної політики».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: