• Головна
  • Новини
  • У Годовиці, де творив Пінзель, презентують мистецький проект

22.08.2019, 14:42

У Годовиці, де творив Пінзель, презентують мистецький проект

До Дня Незалежності, 23 та 24 серпня, у Годовиці, біля костелу, де творив Іоганн Георг Пінзель, відбудеться масштабний мистецький проект «Пінзель. Ukrainian Live у Годовиці.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

На гостей дійства чекають: виставка картин “Натхненні Пінзелем”; мистецький лекторій; органний концерт; сушка фотографій; захід сонця біля озера під живу музику; арт-пікнік; показ мод; великий симфонічний концерт української музики.

«Це вибухова суміш яскравої української класики від спільноти музикантів та культурних менеджерів, яким не байдужа доля української культури. Мистецький проект «Пінзель. Ukrainian Live у Годовиці» створений, щоб звернути увагу та не проґавити останній шанс врятувати храм, де творив Йоган Георг Пінзель, відомий скульптор, чиїми шедеврами захоплювалася Європа», - наголосили організатори.

У маленькому селі Годовиця, що під Львовом, Пінзель створив один із своїх центральних творів – вівтар у храмі XVIII століття. Нині будівля в аварійному стані.

Мистецький проект "Пінзель. Ukrainian Live у Годовиці" пропонує усім охочим зареєструватися на безкоштовний трансфер у село Годовиця, що під Львовом.

Автобуси курсуватимуть 24 серпня з 13:30 до 14:00 від Львівського будинку органної та камерної музики (Бандери, 8) у Годовицю (Храм Всіх Святих) та назад з 22:00 до 23:00.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: