• Головна
  • Новини
  • У Брюховичах на території санаторію "Львів" планують масштабне житлове будівництво?

26.07.2019, 08:53

У Брюховичах на території санаторію "Львів" планують масштабне житлове будівництво?

Майновий комплекс санаторію «Львів», що у Брюховичах на вулиці Курортна, 8, виставили на продаж за 1,2 млн доларів. Відповідне оголошення з’явилося вчора вранці на сайті Olx.ua.

Про це пишуть "Наші гроші. Львів".

В оголошенні не вказано, що це санаторій «Львів», однак з адреси та опублікованих фото можна ідентифікувати колишній оздоровчий заклад. «Земельна ділянка загальною площею 4 га, Місцезнаходження: Львівська обл., смт Брюховичі, вул. Курортна, 8. Підписаний договір оренди на 47 років», – написано в тексті оголошення.

Автор також додав, що майновий комплекс продається «як можливий інвестиційний проект, з можливістю відводу земельної ділянки… На ній планується розміщення заміського комплексу».

Фотографії оприлюднені продавцем свідчать, що на території санаторію планують масштабне житлове будівництво, хоча згідно з генпланом селища, це територія закладів відпочинку, туризму, дачного будівництва.

Ділянка площею 4,06 га під санаторієм перебуває в комунальній власності Брюхович. У травні 2018 році селищна рада передала її в оренду Дочірньому підприємству «Санаторій «Львів» ПАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця». Санаторію також належать будівлі на цій ділянці. З 2015 року ДП перебуває в стані припинення діяльності. Ліквідатором є Олександр Авдєєв.

Акціонерами «Укрпрофоздоровниці» є Фонд соцстрахування України (7,08%) та Федерація профспілок України (92,92%).

Оголошення розмістила людина з іменем «Олексій Миколайович». Вказаний номер мобільного телефону раніше також використовувала архітектурно-будівельна компанія PostScriptum з Одеси.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: