12.05.2019, 09:15

Свято матері: привітання від відомих львів’ян

Традиційно у другу неділю травня українці вітають найдорожчу від народження людину – Маму - з її днем.

Днем, коли ми частіше, ніж зазвичай, телефонуємо додому. Днем, коли ми говоримо мамі більше теплих слів, ніж завжди. Днем, коли мама отримує величезні оберемки квітів і сотні привітань. Цей день набагато світліший за всі інші весняні дні, бо у другу неділю травня ми вітаємо зі святом земних Ангелів-охоронців кожної людини на землі – наших мам.

Редакція нашого видання зібрала кілька привітань  і коротких характеристик про маму від відомих львів’ян.

Роман Дідера, український захисник, ветеран війни на Сході

«Від щирого серця хочу привітати наших матерів з їхнім днем - Днем матері. Бажаю вам, дорогі наші, щирих усмішок, здійснення всіх мрій, радості та любові, поваги від ваших дітей. Мирного неба вам над головою, нехай в серцях ваших завжди буде весняний настрій. Адже перше слово, яке говорить дитина, це мама! Саме вона по житті завжди з нами. Дякуємо в цей день за підтримку та переживання. Бажаю всім матерям, діти яких зараз боронять нашу з вами Україну, щоб повернутись вони до кожної неньки живими та неушкодженими! Низький уклін вам!»

Марія Петришин, волонтерка

«Дякую Богу, що можу кожного дня сказати "Доброго ранку!" найдорожчій людині у світі - мамі! Дякую, бо ще можу відчувати себе дитиною, яку завжди обіймуть, пригорнуть, поцілують,  а часом і насварять.  Мій найвірніший друг і порадник, мій найсправедливіший критик і найгуманніший суддя. Дякую, що вчиш мене твердо ступати стежками життя і ніколи не розчаровуватись. Дякую за віру, за справедливість, за твій нескорений дух патріотизму! Дякую за життя, яке ти мені подарувала! І нехай наша ідилія триває ще довго»

Леся Кічура, казкарка і журналістка

«У мені так багато від мами, зокрема, у рисах характеру. Завжди йти до кінця, домагатися свого, працювати, аби отримати місце під сонцем, багато читати, щоб знати все й любити людей. Дуже часто мама казала: «Колись зрозумієш, як матимеш своїх дітей». Цей час настав, бо я двічі мама, проте все ще дитина – бо маю свою маму! Найкраща, найдорожча людина, яка дала життя, в якої завжди можна попросити поради та допомоги. Мама у житті кожного із нас, неначе сонце серед людей. Як добре, що й цю весну ми знову зустрічаємо разом! Люблю тебе, мамо»

Олег Тягнизуб, світовий рекордсмен

«Моя мама. Моя фортеця. Мій охоронець, захисник, мій справедливий суддя. Мій стримуючий фактор і мотиватор моїх звершень. Мій баланс між моїм внутрішнім світом та реальністю. Моя мама -моє життя»

Анжеліка Муміновскі, автор, співвласник медіаплатформи «Just DO It разом з нами», маркетолог.

«Здавалося б, мама - всього чотири букви в слові. А, насправді, це сенс всього життя. Твого і мого. З нею ти відкриваєш цей світ і дивишся в майбутнє. Лише з нею ти вчишся любити, віддавати і отримувати. Вірна, любляча, надійна. І навіть, якщо весь світ стане проти тебе, мама завжди буде поруч. Мамо, спасибі, що ти є».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: