• Головна
  • Новини
  • Понад 400 видань подали на конкурс «Кращі книги Львівщини»

22.05.2019, 14:46

Понад 400 видань подали на конкурс «Кращі книги Львівщини»

Сьогодні, 22 травня, у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука відбулось представлення книжкових видань, які подали видавництва Львівської області на конкурс «Кращі книги Львівщини».

Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Впродовж тижня члени громадської ради з питань книговидання при департаменті внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації будуть ознайомлюватись із представленими виданнями та відбирати примірники для закупівлі. Вже другий рік поспіль у визначенні переліку видань що будуть закуплені в рамках конкурсу «Кращі книги Львівщини» громадськість області має можливість виявити свої преференції – проголосувавши за обрання книги.

Книги будуть представлені для широкої громадськості до 29 травня у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука  з 10.00 до 18.00 год. за адресою: м. Львів, площа Ринок, 9.

Закуплені книги передадуть для потреб громадських організацій, зокрема, волонтерських, які регулярно надають допомогу військовим і цивільним особам у зоні АТО, в госпіталі для поранених військовослужбовців, бібліотекам Львівської і східних областей України.

Довідка.

Конкурс «Кращі книги Львівщини» – складова Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору і громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки. Програму затвердила Львівська обласна рада (рішення від 05.12.2017 року № 564). Реалізовує програму департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: