10.11.2019, 17:15

Польща готується до Дня Незалежності

Очільник Міністерства національної оборони Маріуш Блащак заявив, що 11 листопада армія згадує своїх попередників

Про це пише Польське радіо.

Напередодні Національного Свята Незалежності 11 листопада міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак звернувся до поляків за посередництвом Інтернету. Очільник міністерства заявив, що ця дата, 11 листопада, є символом польської національної ідентичності, а також – це особливий день ​​для польської армії: «Великий внесок у відбудву воскреслої Батьківщини мало Військо польське. Сьогодні солдати з честю і гордістю звертаються до цих традицій. Щороку 11 листопада військо згадує своїх попередників, які дали приклад, як боротися за те, що є найважливішим – за власну державу».

Як додав міністр національної оборони Маріуш Блащак, необхідно пам’ятати, що незалежність не є чимось даним раз і назавжди: «Тому Військо польське стоїть на сторожі нашого суверенітету, регулярно проводить навчання, модернізує спорядження, співпрацює із союзниками. Завдяки цьому ми можемо радіти Польщею».

Міністр Маріуш Блащак запросив усіх на відзначення Свята Незалежності, зокрема на пікніки «Служимо Незалежній», що відбуваються в неділю в усій Польщі, в 34 містах, та на понеділковий Фестиваль Незалежна на вулиці Краківське передмістя у Варшаві.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: