• Головна
  • Новини
  • Один із заступників Ганущина не прийшов на сесію, де мав звітувати

10.09.2019, 10:40

Один із заступників Ганущина не прийшов на сесію, де мав звітувати

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, який, згідно затвердженого порядку денного, мав сьогодні звітувати про свою роботу в 2018 році, не прийшов на сесію.

Як повідомляє кореспондент WN, принаймні під час відкриття сесії його не було ні у президії, ані серед 69 зареєстрованих на сесії депутатів ЛОР.

Натомість його місце у президії, поруч із першим заступником ЛОР Андрієм Білоусом зайняв новопризначений голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський, що звернувся до депутатів із короткою промовою. Також він разом із головою ЛОР Олександром Ганущиним вручив грамоти відзначеним Верховною Радою, Кабінетом міністрів та ЛОДА.

Нагадаємо, звіти заступника голови ЛОР Володимира Гірняка та першого заступника голови Андрія Білоуса внесено до порядка денного відповідно четвертим та п’ятим питаннями.

Читайте також: Завтра Ганущин спробує змінити заступників

Раніше голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що «новий сезон у Львівській облраді буде політичним. У порядку денному — звіти моїх заступників. Думаю, будемо ухвалювати кадрові рішення, зокрема щодо перебування їх на посаді. Принаймні такими є настрої у депутатському корпусі».

Учора ввечері В.Гірняк повідомив кореспонденту WN, що знаходиться за кордоном, але обіцяв прокоментувати ситуацію сьогодні телефоном.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: