• Головна
  • Новини
  • На території СЗШ №22 у Львові побудували сучасне футбольне поле

15.10.2019, 21:56

На території СЗШ №22 у Львові побудували сучасне футбольне поле

Реалізовано ще один проект громадського бюджету «Сучасне футбольне поле з штучним покриттям» у Шевченківському районі Львова. У СЗШ №22 ім. В.Стефаника збудували сучасне футбольне поле з штучним покриттям, йдеться на Інформаційному порталі депутатів Львівської міськради.

Авторка проекту, директорка школи Ірина Бліновська розповіла, що школа гостро потребувала оновлення спортивної інфраструктури.

«Ми подали проект на громадський бюджет і дякуючи дітям, батькам, вчителям, виграли його, а у 2018 році почали реалізовувати. Тепер маємо футбольне поле для гри у міні-футбол, яке використовуємо не на 100%, а на всі 200%, адже тут займаються діти і з школи,  і з всього мікрорайону. Роботи виконанні якісно, покриття надійне, м`яке. Діти задоволені і ми, звісно, також».

Крім цього, авторка проекту зазначила, що за останній час вдалось також реалізувати інші проекти з облаштування подвір’я школи в рамках державних програм та за кошти інвесторів: відновлено хідники навколо школи та паркан.

Вчителька фізкультури Любов Свистанюк розповіла, що для залучення дітей фізичною культурою, вчителі запроваджують нові види спорту.

«Проводимо тут рухливі ігри з молодшими школярами, стрибки з місця човниковий біг. Зараз гаджетозалежне покоління, і для того, щоб діти рухались, впроваджуємо нові види спорту: флорбол, фрісбі, бадбінтон, черлідер, адже  нове покоління зовсім інше».

Начальник управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський, коментуючи, акцентував увагу на синергії залучення різних форм фінансових можливостей. 

«Хотів би закцентувати увагу, як працює інструмент громадської участі, і як бюджетні установи залучать позабюджетні кошти для облаштування шкіл. Бруківка встановлена в рамках державного бюджету, паркан зголосився відновити інвестор, який поруч будує готель, а також задіяні кошти громадського бюджету міста. Тобто здійснена ціла низка кроків, щоб зробити максимально комфортним навчання в школі».

Нагадаємо, що з 1 по 15 листопада триватиме голосування за цьогорічні проекти громадського бюджету на сайті https://lviv.pb.org.ua/.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: