04.12.2019, 15:28

На двох нетверезих водіїв – вісім розбитих авто

Учора, 3 грудня, у Львові підпилий водій пошкодив чотири припарковані авто, а його товариш по чарці – ще дві автівки.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівської області.

О 23:00 невідомий ударив припаркований на вулиці Лисинецькій автомобіль «Renault Master» і втік. Очевидці розповіли, що це був «Daewoo Lanos» з кузово хетчбек. О 00:15 аналогічна подія сталася на вулиці Медової Печери. За словами свідків,  такий самий автомобіль ударив цього разу три автомобілі та поїхав геть.

Патрульні, маючи в орієнтуванні описи автомобіля винуватця, почали пошуки. За деякий час на вулиці Лисинецькій інспектори 4 батальйону виявили припаркований автомобіль аналогічної марки. На ньому були ушкодження характерні дорожньо-транспортній пригоді. Водій спав у салоні. 32-річний громадянин мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

За словами патрульних, він відмовився від перевірки на стан сп’яніння і спочатку визнав, що вчинив аварії, а потім почав заперечувати. На нього склали два протоколи за скоєні ДТП, два протоколи за втечу з місця аварій, а також протокол за керування в нетверезому стані. Ключі від автомобіля забрала дружина.

Водночас ще одна аварія сталася на вулиці Івана Франка. Там 29-річний водій автомобіля ВАЗ-21075 ударив автомобілі «Suzuki Vitara» та «Volkswagen CC», які були припарковані поруч і належать одному подружжю. Під час спілкування з винуватцем аварії патрульні помітили у нього ознаки сп’яніння. Чоловіка перевірили за допомогою драгера й результат – 1,95 проміле. Порушнику виписали два протоколи: за скоєну аварію та за керування в стані сп’яніння.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: