04.06.2019, 22:16

У міського голови Сколе провели обшуки

Сьогодні, 4 червня, впродовж дня правоохоронці проводили обшуки в приміщеннях Сколівської міської ради.

Про це інформує Leopolis.news зпосиланням на очевидців події.

У будівлі міськради, будинках мера Володимира Москаля та секретаря міськради Надії Дмитришин увесь день тривали обшуки. Джерела видання повідомляють, що обшуки відбуваються через те, що міський голова з родиною незаконно приватизували будівлю в центрі міста. Міському голові інкримінують розкрадання держмайна, відкрито кримінальне провадження щодо незаконного привласнення будівлі.

«Будинок незаконно поставили на баланс міськради, а за кілька днів відбувся «аукціон», на якому батьки мера викупили за символічну суму 2 поверхи. Решту віддали як квартири (черга невідома). Будинок будувався тривалий час шляховиками, а відтак мер його по «розробленій схемі» поставив на баланс міськради... Сьогодні увесь день робилися обшуки в міськраді, комунгоспі та будинках мера і секретаря», – розповів співрозмовник . За його словами, перший поверх будинку вже фактично підготовлено до продажу під офіси.

У ГУ Національної поліції України у Львівській області виданню підтвердили факт присутності представників поліції у комунальних приміщеннях Сколівської міської ради, зазначивши, що правоохоронці управління захисту економіки проводили слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження.

Нагадаємо, міського голову Сколе Володимира Москаля, якого вже судили за хабарництво, торік у липні затримали під час отримання 68,7 тис. грн неправомірної винагороди.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: