21.05.2019, 09:48

На Львівщині оголосили штормове попередження

У зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів та циклонічною діяльністю над Західними областями України очікується ускладнення погодних умов, повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Як зазначено у повідомленні, 21 – 23 травня на Львівщині сильні тривалі дощі. Грози, подекуди град та шквали 15 – 20 м/с. Ускладнення погодних умов відповідає ІI рівню небезпечності (помаранчевий).

У зв'язку з очiкуваними сильними зливами можливий пiдйом рiвнiв води на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра на 0,5 - 1,5 м, мiсцями до 2 м. Мiсцями початковий вихiд води на заплаву, часткове пiдтоплення сільськогосподарських угiдь. При сильних зливах та дощах можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку, в горах iснує загроза утворення селевих потокiв.

21 - 23 травня на рiчках басейну Захiдного Бугу очікують підйом води на 0,2 - 0,7 м. Мiсцями затоплення заплав, сільськогосподарських угiдь.

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на сьогодні, 21 травня, на території області хмарно. Значні дощі, місцями сильні. Грози, подекуди град. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с, місцями шквали 15 – 20 м/с. Температура повiтря вдень 14 – 19° тепла.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: