23.05.2019, 09:54

На Львівщині ліквідовують наслідки негоди

У зв’язку із значними опадами на території Львівської області протягом 20-22 травня відбулось підняття рівнів ґрунтових вод, поверхневого стоку та рівнів води в річках у Пустомитівському, Жидачівському, Городоцькому, Жовківському районах та в м. Львові.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Відтак, було підтоплено: 2 житлових будинки; 9 підвалів житлових будинків; 6 об’єктів різних форм власності; 18 присадибних ділянок; пошкоджено мостів 1; підтоплено 255 га сільськогосподарських угідь та пасовищ; пошкоджено дах 1 житлового будинку; відключено від електропостачання 101 населений пункт.

Для ліквідації наслідків негоди, протягом доби, від підрозділів Головного управління ДСНС України залучили 52 рятувальників, 12 одиниць техніки та 13 мотопомп. Всього відкачано 1356 куб. м води.

В тому числі 22 травня у Жидачівськоиу районі о 09:24 в м. Ходорів на вул. Привокзальна, 7 підтопило підвал двоповерхового житлового будинку, рівень води 1 м. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою мотопомпи було відкачано 375 куб.м води.

О 10:31 до рятувальників надійшло повідомлення, що в м. Винники на вул. Лєрмонтова, 25 підтоплено земельну ділянку в приватному господарстві. Пожежно-рятувальним відділенням відкачано 120 куб. м води.

О 11:49 в м. Львові на вул. Кордуби, 4 «а» підтопило підвал в приміщенні КЗ ЛОР «Львівська обласна лікарня відновного лікування». Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою мотопомпи було відкачано 8 куб. м води.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: