• Головна
  • Новини
  • Лопатинська ОТГ, від УКРОПу - депутата звинуватили у причетності до наркобізнесу

27.11.2019, 16:20

Лопатинська ОТГ, від УКРОПу - депутата звинуватили у причетності до наркобізнесу

Львівська обласна організація «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» поширила заяву щодо свого депутата в одній з ОТГ Львівщини, який  виявився підозрюваним в організації наркобізнесу.


"Заява Львівської обласної організації «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» щодо ситуації з депутатом об’єднаної територіальної громади на Львівщині, який є підозрюваним у вчинені кримінального правопорушення.

Учора (26 листопада) прокурор області пані Ірина Діденко повідомила про затримання за підозрою в організації збуту наркотичних засобів депутата однієї з ОТГ на Львівщині. Як з’ясувалося, затриманий - Феденишин Сергій - балотувався від нашої партії на виборах до Лопатинської ОТГ.

Хочемо наголосити, що «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» категорично засуджує будь-які злочини, пов’язані зі зберіганням, виробництвом чи збутом наркотиків. Саме тому, сьогодні ми виключаємо Сергія Феденишина з лав УКРОПу.

Це неприпустимий злочин і ми очікуємо на об’єктивне слідство".

Нагадаємо, за версією слідства, депутат однієї з територіальних громад Львівщини разом з мешканцем області створили злочинне об’єднання з чітким розподілом ролей для виготовлення, фасування та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин через мережу Інтернет на території України. За попередніми даними слідства, через Інтернет-магазин було збуто заборонених речовин на майже 21 млн гривень.

26 листопада 2019 року правоохоронці провели понад 90 обшуків на території Київської, Черкаської, Харківської, Дніпропетровської, Львівської, Чернігівської областей за місцем проживання фігурантів провадження і лабораторій, вилучено понад 46 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, а також 170 літрів прекурсорів вартістю майже 25 млн гривень. Окрім цього, вилучено 24 тис доларів США, 1100 євро та 38,6 тис гривень, банківські картки, мобільні телефони зброю та боєприпаси.

За результатами проведення слідчих дій 19 осіб були затримані в порядку ст. 208 КПК України, їм вручено повідомлення про підозру. Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: