31.01.2020, 12:12

Генпрокурор продовжив термін відбору на вакансії

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка продовжив термін відбору прокурорів на вакантні посади в Офісі генерального прокурора до 9 лютого включно.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Офісу генпрокурора.

"Наказом генерального прокурора Руслана Рябошапки строк добору прокурорів на вакантні посади в Офісі генерального прокурора продовжено до 9 лютого 2020 року включно. Таке рішення - крок назустріч кандидатам на посади в Офіс. Підготовка пакету документів займає багато часу, тому деякі кандидати не встигають подати документи у попередньо встановлені строки", - йдеться у повідомленні.

В Офісі генпрокурора нагадали, що добір на вакантні посади у відомство було оголошено 20 січня 2020 року.

"У команді Офісу чекають професійних, ініціативних та чесних юристів, які прагнуть зробити власний внесок у якісне перетворення органів кримінальної юстиції. Усю актуальну інформацію щодо вакантних посад, вимог до кандидатів та переліку документів можна знайти на офіційному сайті Офісу генерального прокурора", - зазначається також у повідомленні.

Як повідомлялося, 2 січня 2020 року в Україні почав роботу Офіс генерального прокурора. Він прийшов на зміну Генеральній прокуратурі, ліквідованій в межах реформи.

20 січня розпочався прийом документів від кандидатів з-поза системи органів прокуратури на більш ніж 200 вакансій в Офісі генерального прокурора. В Офісі генпрокурора тоді заявляли, що процедура набору буде такою самою, як під час атестації прокурорів ГПУ.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: