• Головна
  • Новини
  • Дуб ріжуть завдовжки 1 м та тихо вивозять, - Львівський лісгосп

01.10.2019, 00:47

Дуб ріжуть завдовжки 1 м та тихо вивозять, - Львівський лісгосп

27 вересня, на виконання доручення голови Львівської ОДА у ДП «Львівський лісгосп» відбулася розширена спільна нарада щодо охорони лісів від незаконних рубок та попередження фактів нелегального обігу деревини.

Про це повідомили у ДП «Львівський лісгосп».

Участь у заході взяли начальник Пустомитівського ВП Назар Комарницький, старший державний екологічний інспектор Богдан Катюбін, начальник відділу лісового господарства ЛОУЛМГ Валерій Арманаш, голова Громадської Ради при Львівському ОУЛМГ Степан Білас, голова Миколаївської райради Тарас Зубрицький, депутат Пустомитівської райради Степан Штай, голови громад с.Поршна, с.Раківець, депутат Рудненської селищної ради, керівництво та всі працівники лісової охорони лісгоспу.

На нараді обговорили існуючу ситуацію з незаконними рубками по ДП «Львівський лісгосп», проблеми комунікації між правоохоронними органами, місцевими громадами та лісівниками. Загалом визнано, що самовільні рубки мають незначний вплив на ситуацію по підприємству. Найбільше шкоди завдають крадіжки дуба великих діаметрів, які ріжуть довжиною 1м та вивозять малогабаритним транспортом.

За результатами прийнято рішення про налагодження цілодобового зв’язку між відповідальними особами. Організація постійної співпраці з дільничими інспекторами поліції, органами місцевого самоврядування та лісовою охороною.

З боку лісової охорони дано доручення своєчасного та термінового інформування правоохоронних органів у випадку виявлення лісопорушень даної категорії та крадіжок лісу.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: