• Головна
  • Новини
  • Довганик не пустила Гриневич до школи, щоб перешкодити агітації

21.06.2019, 11:35

Довганик не пустила Гриневич до школи, щоб перешкодити агітації

Як стало відомо редакції WN, начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик не пустила в приміщення школи №7 Львова міністра освіти і науки Лілію Гриневич.

Ця подія сталася сьогодні 21 червня.

Про не першою повідомила на своїй сторінці на ФБ міністр Лілія Гринревич. Але при цьому вона не вказала ні номер школи, ні прізвища "охоронця" школи.

У відповідь прес-служба Львівської міської ради поширила таку відповідь: "Офіційного повідомлення до Львівської міської ради чи управління освіти про проведення зустрічі з міністром освіти і науки України в рамках робочого візиту в одній із львівських шкіл не надходило.

«Жодної інформації до міста щодо зустрічі міністра освіти і науки України з вчителями не надходило. Натомість, відбулась комунікація директора департаменту освіти ЛОДА з керівником навчального закладу, йшла мова про певну політичну агітацію, оскільки на зустрічі мав бути присутній один з кандидатів у депутати. Ми вважаємо за недопустиме проводити політичну агітацію у навчальних закладах міста.

Щодо відвідин школи — радо запрошуємо у будь-який навчальний заклад міста, нам є чим поділитися", — повідомили у міському управлінні освіти ЛМР.

Зазвичай, організація офіційних робочих візитів міністра освіти та науки України належить до компетенції департаменту освіти і науки ЛОДА. Львівська міська рада не розуміє позиції департаменту освіти і науки ЛОДА, який в цьому питанні проігнорував місто".

За попередньою інформацією,  "один з кандидатів у депутати" - це йдеться про чинного нардера від "народного Фронту" Миколу Княжицького. Недавно "Еспресо.TV" повідомило, що партія «Європейська Солідарність», яку очолює колишній президент Петро Порошенко, висунула Миколу Княжицького кандидатом в народні депутати по мажоритарному округу №116 у Львові.

Фото - Зоряна Довганик, Варіанти

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: