18.06.2019, 10:34

Частина шахт «Львіввугілля» відновила роботу

Шахти ДП «Львіввугілля» частково відновили роботу. Про це повідомив сьогодні, 18 червня, голова первинної організації шахта «Межирічанська» Василь Лесняк, пише у своєму Фейсбук голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

За словами Василя Лесняка, перші кошти у розмірі 30 млн грн поступили на рахунок ДП «Львіввугілля» ввечері 14 червня. Сьогодні очікуються кошти за відвантажене вугілля в сумі 80 млн грн, які будуть направлені на виплату заробітної плати. 

В п’ятницю, 14 червня, за сприяння представника Президента України у Кабінеті Міністрів України Андрія Геруса, за результатами проведених переговорів, за участю т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова, директора ВП «Вуглезбуд» Олександра Мітрухіна та керівництва ТОВ «Д.Трейдінг, досягнуто згоди щодо поставки в червні на «Добротвірську» і «Бурштинську» ТЕС вугілля ДП «Львіввугілля» в обсязі 40 тис. тон на суму 100 млн грн та підписано договір поставки вугілля. Сьогодні, 18 червня, згідно з угодою мають надійти 80 млн грн.

Однак не всі шахти відновили свою роботу. Як повідомив голова первинки НПГУ шахти «Степова» Василь Семканич, гірники приступлять до роботи, як тільки кошти потраплять на рахунок ДП «Львіввугілля».

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: