30.07.2019, 12:59

Біля Трускавця рубають ліс

Біля Трускавця вирубують ліс. Про це повідомило видання Leopolis.news з посиланням на інформацію у соцмережах.

Як йдеться повідомленні, вирубують дерева, які мають понад 50м висоти.

У ДП "Дрогобицьке лісове господарство" заявили, що дерева вирубують на законних підставах.

«Поблизу м. Трускавець самовільних рубок не виявлено, всі рубки проводяться на підставі лісорубних квитків згідно матеріалів лісовпорядкування проведеного Львівською державною лісовпорядною експедицією», - заявили лісівники.

У прес-службі підприємства додали: «З висвітлених фото не можливо встановити про який конкретно лісовий масив йдеться. Оглянувши дерева зображені на фото можемо припустити, що це 33 квартал Доброгостівського лісництва, де на даний час проводиться «поступова рубка кінцевого прийому», що відноситься до рубок головного користування. Для проведення даної рубки на підставі наказу Міністерства екології та природних ресурсів №72 від 10.02.2010р. видано лісорубний квиток №008691 від 11.12.18р.».

«Рубки головного користування проводяться з метою заготівлі деревини у стиглих та перестійних лісових насадженнях, в основу яких покладено дотримання принципів безперервного, невиснажливого і раціонального використання лісових ресурсів, збереження умов відтворення високопродуктивних стійких деревостанів, їх екологічних та інших корисних властивостей. Розмір головного користування (розрахункова лісосіка) встановлюються по кожному лісогосподарському підприємству на 10 років, погоджуються обласною державною адміністрацією, сесією обласної ради та затверджуються Міністерством екології та природних ресурсів», - наголосили у лісгоспі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: