• Головна
  • Новини
  • Зеленському не вдалось створити команду і він не розуміє її ролі, - Небоженко

09.04.2020, 12:05

Зеленському не вдалось створити команду і він не розуміє її ролі, - Небоженко

Президенту Володимиру Зеленському не вдалось створити команду і він не розуміє її ролі, – вважає політолог і соціолог Віктор Небоженко.

Про це він зазначив в інтерв’ю UKRLIFE.TV.

Віктора Небоженко: «Зеленському не вдалось створити команду. Це правда… Зеленський навіть не розуміє ролі команди. Він надає перевагу працювати з людьми яких особисто знає, котрі сприймають його жарти, котрих знає з дитинства…

А насправді йому слід було набрати технічну команду, представники якої б знались на всьому – від медицини до воєнної справи. І ці люди робили б свою справу. Так було вчинив інший представник оригінального жанру Рейган (Рональд Вілсон Рейган 40-й Президент США, 1981–1989 рр. від Республіканської партії)… Виявилось, що поєднані коли реальний президент Рейган і технічна команда , що володіє кваліфікацією, відповідальністю і ресурсами, тоді все працює. І це визнав весь світ, президент не повинен всього знати.

Однак Зеленський цього не зрозумів.

Коли брата Єрмака (йдеться про Дениса Єрмака - брата глави Офісу Президента України Андрія Єрмака) звинувати у тому, що він брав якісь хабарі, Зеленський замість того, щоб сказати, нехай звичайний житомирський прокурор все розслідує, доповість мені і тоді я прийму рішення, він сказав - це мій друг. Знаєте, звідки це «мій друг» – це від… чеченців, від осіб кавказької національності…  

Тобто закон підміняють родинно-племінними зв’язками.

Не можна так робити. Ми не кавказці…  У нас нема родинно-племінних зв’язків. Українцеві, навіть якщо він злодій, а його родичі щось вкрали, не прийде в голосу їх так захищати. Вже не кажу про європейців. А тут сидить президент і каже, я не можу піддати юридичному моніторингу Єрмака, бо він мій друг.

Але президент не має права так говорити, він таким чином показує, що закон є набагато далі ніж його друзі».

Фото: detector.media

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: