18.05.2020, 15:29

Єрмак продюсує Україну

Глава Офісу президента Єрмак так і не вирішив для себе, хто він - просто «вічний друг» президента України Зеленського, у якого він вміло підтримує зарозумілість і його недовіру до українців. Адже те, що більшість виборців країни довірили Зеленському своє майбутнє не означає, що Зеленський повірив в Україну.

Про це у ФБ пише політолог Віктор Небоженко:

"Глава Офісу Єрмак не знає, хто він - «випадковий патріот», досвідчений політик, «слуга народу», талановитий дипломат, дрібний корупціонер, успішний бізнесмен чи просто діяч місцевої культури, якого попросили допомогти Кремлю вирішити одну проблему - обдурити українців і допомогти зняти з Кремля санкції. Для цього потрібно зробити небагато - формально повернути сепаратистський Донбас, без Криму, «дурній і слабкій» Україні.

Поки певне одно - Єрмак наполегливо "продюсує України" - підбирає акторів, пише сценарій, знаходить фінансування на свій «фільм про світ». Робоча назви цього фільму - «Нелегальна Консультативна рада діє». Єрмак думає, що знімає кіно про війну типу російського фільму «Крим». За цей «фільм», який  про те, як українці примиряються з втратою Криму і Донбасу, він хоче отримати благословення найгеніальнішого кінорежисера Росії Михалкова і похвалу суворого Путіна. А Козак - керівник спецоперації щодо легалізації сепаратистів Донбасу, виступає замовником цього кіношедевра Єрмака.

Єрмак даремно плутає політику і мистецтво. Єрмак не розуміє різниці між війною і миром, між великою політикою і дрібної інтригою з досвідченим противником, яка завжди веде до поразки або зради. Тим більше він даремно так поспішає легалізувати маріонеток Кремля в Донбасі. Українці все пам'ятають і бачать. Обрання Зеленського «своїм» президентом України не зробило їх сліпими і глухими.

Більш того, кожен день на лінії фронту, якого не помічає Єрмак, гинуть люди. За роки цієї війни в Україні з'явилося 15 тисяч могил солдатів і офіцерів, загиблих на Донбаському фронті і десятки тисяч поранених. Таке не забувається десятиліттями.

А Єрмак наполегливо, не помічаючи опору українського суспільства, на свої гроші і за рахунок репутації президента Зеленського, «знімає» разом з кремлівськими продюсерами «фільм» про зраду самих собе  і духовні слабкості українців. І хоче змусити нас дивитися цей страшний серіал, фільм-знущання з України. Але в українського суспільства вже є негативний досвід, коли президент-олігарх Порошенко намагався змусити Україну прийняти його ганебні Мінські угоди з Путіним, що легалізують сепаратистів, і з цього нічого не вийшло".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: