05.04.2020, 15:16

Як дослідити Францію, не виходячи з дому

Офіс з просування туризму у Франції Atout France дав кілька корисних порад, як можна дослідити краще Францію, сидячи на карантині вдома, і, можливо, надихнутися на подальші подорожі після його закінчення.

У першому випуску проекту "Подорож у Францію на дивані" в офісі з туризму зосередилися на віртуальному туризмі, розповівши трохи про різні сторони Франції - від музеїв і замків до музики і гастрономії, пише УНІАН.

Зокрема, читачам представили 5 віртуальних виставок у Франції: замок Версаль, Грот де Ласко в долині річки Дордонь, музей Орсе, музей імпресіонізму в Живерні та Музей мережива в Кале.

Крім того, можна відправитися до найкрасивіших маяків Бретані або ж відвідати ферму з розведення устриць у Бретані. Тільки вдумайтеся - місцева родина розводить тут устриць аж з 1880 року!

Також віртуальним туристам пропонують вивчити незвідані маршрути по замках Луари. Крім відомих замків Шамбор, Шомон і Шенонсо, в регіоні також є так звані "маленькі замки", які зовсім не поступаються своїм більш іменитим побратимам і теж заслуговують на увагу.

Окремої уваги заслуговує традиційне "королівське застілля" в Долині Луари. У цій главі вас познайомлять з кулінарними традиціями з 500-річною історією. Ви дізнаєтеся, як фрукти перетворилися з закуски на вишуканий десерт, як пироги - традиційна їжа селян - стали популярні серед знаті та багато інших цікавих фактів.

До речі, про гастрономію. Традиційно це одна з головних візитних карток Франції. Чимало туристів їдуть в країну в тому числі заради того, щоб спробувати смачні сири і ковбаси, поласувати вишуканими стравами і покуштувати унікальні вина.

Наостанок в Atout France запропонували читачам плейлист французької музики на цілий день.

Фото - REUTERS

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: