• Головна
  • Новини
  • “Все те, що так чіпляє, все те, що викликає мурахи по тілу”: Нікіта Кісельов випустив “Прохолодний альбом” в колаборації з Наталкою Денисенко

13.01.2023, 12:18

“Все те, що так чіпляє, все те, що викликає мурахи по тілу”: Нікіта Кісельов випустив “Прохолодний альбом” в колаборації з Наталкою Денисенко

Композитор та співак Нікіта Кісельов презентував ліричний мініальбом-колаборацію з українською актрисою та артисткою художнього слова Наталкою Денисенко.

Альбом складається з чотирьох пісень і чотирьох авторських монологів, які прочитала актриса. Прохолодна атмосфера композицій викликає теплий смуток за часами, які здається були зовсім нещодавно, та відгукнеться у спогадах тих, хто сумує за людиною, яка зараз з якихось причин не поруч.

“У своїх піснях я хотів провести паралель між холодом, який іноді виникає на душі та холодом, який ми відчуваємо фізично. Особливо у часи блекаутів, моменти “тепла”, у будь-яких їхніх проявах, ми стали цінувати набагато більше”, – прокоментував Нікіта Кісельов.

Композитор та актриса ніби занурюють слухачів в реальність, яка сьогодні знайома кожному з нас, але при цьому повертають у безтурботне минуле.

Усі пісні в альбомі: “Зимно”, “Прохолодно”, “Заметіль” та “Сяйво” перегукуються між собою з монологами, які прочитала Наталка Денисенко.

“Коли вперше почула пісні Нікіти, як людина, яка обожнює поезію, я звернула увагу саме на текст.

Це високохудожні твори, а не просто «я тебе люблю, а ти мене ні», в його піснях використані гарні порівняння та алегорії, все те, що так чіпляє, все те, що викликає мурахи по тілу.

Коли мені запропонувати прочитати монологи й дали прослухати весь матеріал – я була у захваті. В мене не було жодних сумнівів, що це щось неймовірно творче і гарне, тому відразу погодилась.

Сподіваюсь, що цей альбом знайде своїх слухачів, які хочуть слухати український поп, не тільки як музику, а як витвір мистецтва”, – поділилася артистка художнього слова.

“Процес роботи над альбомом насправді став задачею з зірочкою, так як пісні та монологи ми записували у студії без світла. Всю техніку ми підключили до акумуляторів, а зігрівались теплим чаєм. Ця темрява створила унікальну атмосферу яка, на мій погляд, допомогло нам ще більше відчути закладені сенси. Я дуже сподіваюся, що в нас вийшло це передати”, – поділився співак.

 

“Прохолодний альбом” доступний на всіх музичних платформах.


 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: