• Головна
  • Новини
  • «Ви – не слуги, а ганьба народу!»: фермер привселюдно відчитав нардепа

23.11.2019, 11:21

«Ви – не слуги, а ганьба народу!»: фермер привселюдно відчитав нардепа

Фермер з Житомирщини Сергій Вахнюк звинуватив в особі депутата від партії “Слуга народу” Богдана Кицака парламентську монобільшість та діючу владу у рейдерському захопленні української землі та голосуванні за її вільний продаж.

Зокрема, в своїй промові на зустрічі з депутатом він заявив, що перукарі та фотографи не мають ніякого права розпоряджатися тим, що належить усьому народові країни.

Відповідне відео спілкування фермера з депутатом під час зборів в області з’явилося на сторінці “Всеукраїнської Аграрної Ради” у “Фейсбуці” та на YouTube, де зібрало понад мільйон переглядів.

“Як можна було так нагло обманути людей! Тиждень тому ви нам сказали, що не будете підтримувати законопроект про ринок землі в такому вигляді, який він є, а проголосували. Вас просили ваші виборці не голосувати? Відповідайте! Було таке? Вас просив Ружинський район, Андрушівський район, Бердичівський район, а ви ганебно натиснули кнопку!” – зазначив Вахнюк.

Присутні в залі зааплодували фермерові. А сам він продовжив, наголосивши, що сьогодні долю України вирішують “перукарі” й “кулінари”:

“Не знаю, чи отримаємо ми перемогу, але в старості мене не буде совість мучити, що я нічого не зробив проти грабунку української землі. Ви – далекі від слуг народу, ви ганьба народу. Ми брали кредити, купували трактори, будували ферми і годували худобу, а тепер не знаємо, що з нами буде”.

Зрештою фермер обіцяв зганьбити “слуг народу” вже під Верховною Радою. Тим часом зал заскандував “Ганьба!” депутатам.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: