• Головна
  • Новини
  • Весілля на Львівщині закінчилось спалахом коронавірусу

09.08.2020, 10:42

Весілля на Львівщині закінчилось спалахом коронавірусу

Про це нга своїй сторінці у ФБ повідомила лікар Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

Наталія Тімко: "Хочу розповісти Вам історію одного весілля. Молодята хотіли побратися ще у травні. Домовились про зал, музику. Але... Коронавірус. Відклали. В останній тиждень липня таки вирішили відсвяткувати. Запросили 180 осіб. З них 50 одразу знайшли причини і відмовились. 130 пішли святкувати у кафе. Про соціальну дистанцію, звісно, ніхто не згадував. В масках їсти не зручно, танцювати теж... Усі сподівалися, що на весілля прийшли лише здорові (тест на вході з негативним ПЛР ніхто не вимагав ;)) та вживання алкоголю допоможе уникнути хвороби. Але....

Через чотири дні захворів дехто з родини молодого. Думали, що застудилися через кондиціонер. Далі, дехто з родини молодої. Декілька осіб відразу потрапили у лікарню з двобічною пневмонією. лабораторія підтвердила Covid-19. Історія триває. Випадки захворювання продовжують реєстуватися і серед гостей та їх родин. Молодята обурювались: Який карантин? Ми себе добре почуваємо. Ми їдемо на море!!!

Один з гостей не захворів, а у реанімацію згодом потрапила його старенька мати, яка з хати не виходила останні кілька років...

Коронавірус існує. Дуже легко передається від людини до людини. При звичайній розмові у тому числі. Сьогодні зранку у лікарнях області 1247 людей. 100 в реанімації. 28 на апараті ШВЛ. Щодня збільшується кількість людей, чиє життя забрав коронавірус. Вірус не вибирає : бідний чи багатий, здоровий чи з купою супутніх хвороб. Власне життя тих, хто має супутні, часто обривається. А ці люди когось кохали, мали плани на майбутнє життя, їх допомоги потребували діти і онуки.

Нехтуючи правилами карантину (соціальна дистанція, маска, гігієна рук) ВИ КАЛІЧИТЕ ЧИЇСЬ ДОЛІ! подумайте про це, коли ідете на гучне весілля, їдете на озеро з великою кількістю людей, збираєте компанію на день народження. Ніхто не може точно знати хворий він чи здоровий, навіть якщо нічого не турбує. Потурбувати може завтра. Бережіть себе, свої родини, прислухайтесь до порад. СОЦІАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ, МИТТЯ РУК, МАСКА !!!".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: