22.07.2022, 20:12

У Хусті буде вулиця Бориса Джонсона

Сьогодні, 22 липня, під час ІІ засідання ІІІ сесії Хустської міської ради VІІІ скликання хвалили рішення про перейменування колишньої вулиці Льва Толстогоу на вул. Бориса Джонсона

Про це повідомляє Хустівська міськрада.

"У порядку денному засідання було понад сім десятків питань, серед яких бюджетні та земельні. У "Різному" – ще низка важлих проєктів рішень, що стосуються забезпечення життєдіяльності громади. Однак одне із найобговорюваніших за останній період серед населення та й під час сесійного засідання у тому числі – перейменування вулиць", - йдеться у повідомленні.

Відтак Хустським міським головою ще навесні було зініційовано перейменувати у Хустській МТГ вулиці з радянськими назвами, а це – 60 вулиць. Після низки засідань профільної комісії з перейменування вулиць, а також врахування думки істориків і науковців, та пропозицій щодо перейменування місцевих жителів, на розгляд депутатів винесли новий перелік назв вулиць, провулків, площ, майданів, набережних в м. Хуст та населених пунктах Хустської територіальної громади. Після врахування зауважень до окремих з них обранці затвердили остаточні нові назви.

Зокрема, колишня вул. Гагаріна тепер називається Каденюка, Кутузова –Северина Наливайко, а Льва Толстогоу – Бориса Джонсона.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: