• Головна
  • Новини
  • "Слуга народу” попросила вибачення перед журналісткою за свого депутата

19.08.2019, 16:56

"Слуга народу” попросила вибачення перед журналісткою за свого депутата

У політичній партії “Слуга народу” засуджують висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського стосовно журналістки журналу “Новое время” Ольги Духнич.

Відповідне звернення оприлюднено на сторінці політсили у Facebook, пише Укрінформ.

“Партія «Слуга народу» вважає неприпустимими особисті образи будь-якого громадянина України, у тому числі й представників засобів масової інформації. Ми засуджуємо висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського стосовно журналістки журналу «Новое время». Керівництво партії та фракції «Слуга народу» принесло пані Духнич вибачення”, - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, у партії вважають, що висловлювання Бужанського є “хоч і надмірною та неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією” на оціночні судження стосовно “особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР та певних українських політиків”.

Тому в “Слузі народу” заразом звертаються з проханням і до представників засобів масової інформації: “утримуватися від такого роду оціночних суджень – адже будучи оприлюдненими на офіційних сторінках поважних видань, вони у подальшому сприяють наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків, які ще навіть не почали каденцію в якості народних обранців”.

Як повідомлялося, новообраний народний депутат від партії “Слуга народу” Максим Бужанський у своєму telegram-каналі назвав журналістку "Нового времени" Ольгу Духнич "тупою вівцею" у відповідь на те, що вона під час інтерв'ю з лідером політсили Дмитром Разумковим сказала, що Бужанський “ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича”.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: